Fileti oslića (capensis) s kožom
0.00kn
Brzo smrznuto.
Sastojci: oslić (Merluccius capensis/paradoxus) 100%. Fileti mogu sadržavati sitne kosti.
Može sadržavati gluten u tragovima.
Čuvati na temperaturi od -18°C ili nižoj.
Oslić ulovljen u jugoistočnom Atlantskom oceanu (FAO br. 47) s povlačnim mrežama (koćama).
Upute za pripremu: Nakon odmrzavanja proizvod je potrebno termički obraditi. Ne konzumirati sirovo. Jednom odmrznuti proizvod ne smije se više zamrzavati!
Oslić s povrćem
Sastojci:
500g Frozy fileta oslića capensis, 400g Frozy povrća za francusku salatu, maslinovo ulje, peršin list, sol, bademi, maslac,papar
Priprema:
1. Povrće skuhajte u slanoj vodi.
2. Filete oslića odmrznite, posušite, posolite i stavite na vruće maslinovo ulje. Pržite s obje strane do zlatnožute boje.
3. Ribu izvadite iz posude. Na masnoći od pečenja uz dodavanje maslaca popržite rezane bademe te poslužite uz kuhano povrće.