O nama

Dobrodošli

ZMH Horvat

ZMH Horvat

Tvrtka ZMH Horvat je jedna od vodećih kompanija u sektoru smrznute hrane u Hrvatskoj i regiji.
Osnovana je 1993. godine i u tih 28 godina specijalizirali smo se za proizvodnju, preradu, skladištenje i distribuciju smrznute hrane. Tvrtka na trenutnoj lokaciji u poslovnoj zoni u Konjščini posluje od 2001.g. kada je otvoren proizvodno-skladišni objekt od 500 m2. Prateći potražnju za našim proizvodima i uslugama do 2017. godine u ukupno 6 etapa dogradili smo dodatne proizvodne, skladišne i uredske prostore te se sada objekt prostire na više od 8.500 m2.
Zapošljavamo više od 160 zaposlenika, a promet robe godišnje premašuje 5.000 tona smrznute robe.

U suvremeno opremljenim pogonima proizvodi se široki asortiman smrznutih proizvoda koji obuhvaća smrznutu ribu, mekušce, rakove, školjke, smrznuto povrće, proizvode od tijesta, ali i polugotova smrznuta jela.
Ulaganjem u nove suvremene načine pakiranja u mogućnosti smo odgovoriti na sve zahtjeve naših kupaca i potrebe modernog načina života. Prerada lignje naš je najjači segment proizvodnje po kojem smo prepoznati kao lider kvalitete. Proširenje asortimana i daljnji rast dodane vrijednosti vidimo u proširenju asortimana proizvoda od tijesta kao i gotovih i polugotovih smrznutih jela kako za retail tako i za horeca tržišni segment.

0
broj paletnih mjesta na režimu -18°C
0
kamiona hladnjača
0
m2 površina objekta

Kapacitet objekta, skladištenje i logistika

Objekt je kapaciteta skladištenja od cca 10.000 paletnih mjesta u temperaturnom režimu od -18°C i niže. Uz integrirano IT rješenje, cjelovito WMS rješenje upravljanja skladišnim poslovanjem i moderan wi-fi sustav koji pokriva svaki dio skladišta i proizvodnje u mogućnosti smo ponuditi skladišnu logistiku velikog obujma uz osiguranje sljedivosti proizvoda prema zahtjevima najviših standarda. U skladišnoj logistici usmjereni smo na višegodišnje ugovorne odnose u cilju pružanja najbolje usluge prilagođene potrebama naših partnera kao i ostvarenju sinergija i održivost poslovanja. Iz našeg skladišta se na godišnjoj bazi otpremi više od 60.000 iskomisioniranih paleta s popraćenom punom sljedivošću do svakog dostavnog mjesta.

Vozni park obuhvaća 13 vozila što kamiona hladnjača što kompozicija tegljač + poluprikolica hladnjača opremljenih uređajima za održavanje temperature robe u prijevozu od -18°C i niže. Sva su vozila novijeg datuma i ispunjavaju visoke standarde za siguran prijevoz smrznute hrane.

Naša vizija i misija

Vizija tvrtke je biti vodeća prehrambena kompanija za proizvodnju, preradu, logističko skladištenje i distribuciju smrznute hrane u Hrvatskoj i regiji koja će biti mjerilo kvalitete i izvrsnosti u svim segmentima poslovanja.

Misija tvrtke je proizvodnja visokokvalitetnih smrznutih proizvoda pristupačnih svakoj obitelji, proizvodnja, nabava i distribucija posebnog asortimana velikih pakiranja svih vrsta smrznutih proizvoda za HoReCa kupce, te pružanje usluge skladištenja i distribucije s naglaskom na visoke standarde usluge. Ulaganjem u razvoj novih proizvoda, edukaciju zaposlenika, uvođenjem i certificiranjem sustava sigurnosti i kvalitete hrane te sinergijom svih djelatnosti, ostvarivati najbolju vrijednost za novac za kupce.