BUSINESS TO BUSINESS

Privatna robna marka

Pouzdan smo partner u razvijanju privatnih robnih marki mnogih poduzeća. Nudimo široke mogućnosti usluga od prilagodbe ambalaže svih veličina za tržište pa do transporta i skladištenja.

U poduzeću ZMH Horvat ponosno surađujemo sa većinom trgovačkih lanaca čime smo dokazali da možemo odgovoriti svim zahtjevima tržišta, a istovremeno im pružamo visoku kvalitetu proizvoda.

Stalnom komunikacijom s kupcima, uz ispunjavanje zakonskih i normativnih procesa, pridonosimo unapređenju kvalitete i sigurnosti proizvoda stavljenih na tržište.

Kvaliteta i sigurnost naših proizvoda uz provjereno i kontrolirano podrijetlo temelj su našeg poslovanja te je stoga uveden HACCP sustav upravljanja sigurnošću hrane. Uz spomenuti sustav iz godine u godinu kontinuirano smo certificirani od strane međunarodnih certifikacijskih kuća po IFS Food normi. Vodeći brigu o održivosti ribarstva certificirani smo po MSC i ASC standardima, kao i po standardu „Chain of custody“ čime smo postali aktivni dionik u tržištu održivog ribarstva.

HORECA

Horeca (također HoReCa) kratica je za industriju hrane. Pojam je slojevita kratica riječi Ho(tel)/Re(staurant)/Ca(fé). Ovaj termin se koristi u mnogim zemljama svijeta kao i internacionalnim kompanijama specijaliziranim u ovom sektoru koji je jedan od najbrže rastućih u Europi.

Cilj naše tvrtke ZMH Horvat između ostalog je i proizvodnja, nabava te distribucija posebnog asortimana velikih pakiranja svih vrsta smrznutih proizvoda za HoReCa kupce, kao i pružanje usluge njihova skladištenja i distribucije s naglaskom na visoke standarde usluge.

S obzirom na to da smo usmjereni na pružanje vrhunske usluge svojim kupcima, temelj našeg poslovanja su kvaliteta i sigurnost naših prozivoda uz provjereno i kontrolirano podrijetlo što dokazuje HACCP sustav upravljanja sigurnošču hrane koji je uveden 2004.godine te IFS Food norma po kojoj smo kontinuirano cerfiticirani od 2011.godine na višoj razini ispunjenja zahtjeva, odnosno s ocjenom „higher level“. Osim toga, tvrtka ZMH Horvat jedina je certificirana tvrtka u Republici Hrvatskoj po MSC i ASC standardima, stoga zajedno sa cerfitikatom  „Chain of custody“ postaje i aktivni dionik u tržištu održivog ribarstva.

Uvedenim cerfitikatima tvrtka ZMH Horvat tako nudi rješenja za Vaše potrebe te je pouzdan HoReCa partner sa stalno dostupnim asortimanom koji je nabavljen od provjerenih, pouzdanih i certificiranih dobavljača.

Pakiranja namijenjena HoReCa kupcima dostavljamo flotom novih, specijaliziranih vozila opremljenih uređajima za održavanje temperature robe u prijevozu od -18°C i niže u dogovoreno vrijeme na željenu adresu. Sva vozila ispunjavaju visoke standarde za siguran prijevoz smrznute hrane čime garantiramo neprekinutost hladnog lanca u skladu s europskom regulativom.

U našoj ponudi uvijek možete pronaći široki asortiman kvalitetno smrznutih proizvoda koji obuhvaća smrznutu ribu, mekušce, rakove, školjke, ali i smrznuto povrće te proizvode od tijesta.

Ulaganjem u nove suvremene načine pakiranja u mogućnosti smo odgovoriti na sve zahtjeve naših kupaca i potrebe modernog načina života. Također, usmjereni smo na višegodišnje ugovorne odnose u cilju pružanja najbolje usluge prilagođene potrebama naših partnera kao i na ostvarenje sinergija i održivosti poslovanja.

RETAIL

Današnji tempo života nam sve manje vremena ostavlja za obilaske tržnica i ribarnica sa svježom robom, zato često posežemo za smrznutim namirnicama koje nam dopuštaju komfor kako u nabavci tako i u pripremi. Smrznute namirnice skraćuju vrijeme pripreme obroka, a u zimskim mjesecima, kada nam je zelena ponuda svedena na minimum, smrznuto povrće je kategorija bez alternative i predstavlja jedino dostupno povrće koje nije ukiseljeno.

U našem narodu je, nažalost, još uvijek rašireno mišljenje da hrana smrzavanjem gubi svoja svojstva, no s tim mišljenjem se ne slažu ni nutricionisti ni proizvođači koji su dokazali da smrznuta hrana ne gubi svoje važne sastojke ukoliko se smrzava na propisani način ”šokiranjem” koji omogućuje hrani da kod odmrzavanja ne gubi svoja dobra svojstva.

Da je smrznuta hrana prihvaćena od većine potrošača pokazuju i podaci koji govore da iz godine u godinu ova kategorija raste zahvaljujući s jedne strane dobroj educiranosti potrošača o prednostima smrznute hrane te bogatoj ponudi i širokom asortimanu koji nam se danas nudi u trgovinama.

ZMH Horvat ima mogućnosti proizvodnje i pakiranja artikala na više različitih načina -automatsko i ručno. Automatsko pakiranje prakticira se za veće serije, a ručno za manje. U skladu s time u mogućnosti smo ponuditi sljedeća pakiranja:

  • Vrećice (duplex tisak) 400g, 500g, 1000g, 1200g, 2500g te HoReCa pakiranja
  • Kutijice – primjerene za pakiranje prehrambenih proizvoda -300g, 350g, 400g, 500g
  • SKIN PACK tip pakiranja 200g, 250g, 300g, 350g – vakumirani artikli na podlošku prirodno prezentiraju kvalitetu i svježinu, boju i strukturu proizvoda te učvršćuju proizvod bez naprezanja
  • VACUUM PACK vakumirani artikli 300g, 350g, 400g, 450g
  • SLEEVE PACK pojedinačni komadni artikli omotani u termoskupljajuću foliju
  • MULTI HEAD pakiranja sitnih, rasutih i komadnih sirovina na stroju za automatsko vaganje i pakiranje visokog kapaciteta.

Mogućnosti i kombinacije različitih vrsta i veličina pakiranja su gotovo neograničene te lako prilagodljive svim zahtjevima tržišta. U skladu su sa svim higijenskim, sanitarnim i ostalim zahtjevima što potvrđuju IFS i HACCAP certifikati koji potrošaču garantiraju zdravstvenu ispravnost, sljedivost, ali i kvalitetu svih proizvoda u proizvodnim procesu.

Naši certifikati

Marine Stewardship Concil

MSC (Marine Stewardship Concil) međunarodna je neprofitna organizacija čiji je cilj zaštita oceana i očuvanja ribljeg fonda budućim…

Više…
Aquaculture Stewardship Concil

ASC (Aquaculture Stewardship Concil) je poput MSC-a, međunarodna neprofitna organizacija, koja se bavi certificiranjem ekološki i društveno…

Više…
Hazard Analysis & Critical Control Points

HACCP (Hazard Analysis & Critical Control Points) je međunarodno priznata metoda koja pomaže tvrtkama u prehrambenoj industriji…

Više…
International Food Standard

International Food Standard (IFS) rezultat je udruživanja vodećih međunarodnih trgovačkih lanaca i dobavljača koji su prepoznali…

Više…
Warehouse Management System

WMS je moderan računalni sustav koji omogućuje kontrolu svih logističkih procesa u skladištu i njihovo upravljanje bez papira…

Više…