Povrće za francusku salatu

Povrće za francusku salatu

0.00kn

Brzo smrznuta mješavina povrća.
Sastojci: grašak, mrkva i krumpir u promjenjivim udjelima.
Čuvati na temperaturi od -18°C ili nižoj.
Upute za pripremu: zamrznuto povrće stavite bez odmrzavanja u kipuću vodu. Nakon kuhanja u kipućoj vodi, ocijediti i pripremati po želji.
Jednom odmrznuti proizvod ne smije se više zamrzavati!

Riblja juha

Sastojci:
400g Frozy povrća za juhu, 2 Frozy crvena bodečnjaka (škarpina), 1 glavica crvenog luka, 1 limun, sol, papar, maslinovo ulje

Priprema:
1. U posudi popržite sitno sjeckani luk, podlijajte vodom, dodajte sok cijeđenog limuna te začinite. Pustite da prokuha te dodajte prethodno očišćenog crvenog bodečnjaka i zajedno kuhajte 15-ak minuta.
2. Ribu izvadite, ohladite i očistite od kostiju.
3. U temeljac dodajte povrće za juhu i kuhajte 10 minuta.
4. Očišćenu ribu dodajte u juhu i sve zajedno začinite po želji.

Kategorija: Product ID: 654

Opis

Brzo smrznuta mješavina povrća.
Sastojci: grašak, mrkva i krumpir u promjenjivim udjelima.
Čuvati na temperaturi od -18°C ili nižoj.
Upute za pripremu: zamrznuto povrće stavite bez odmrzavanja u kipuću vodu. Nakon kuhanja u kipućoj vodi, ocijediti i pripremati po želji.
Jednom odmrznuti proizvod ne smije se više zamrzavati!

Riblja juha

Sastojci:
400g Frozy povrća za juhu, 2 Frozy crvena bodečnjaka (škarpina), 1 glavica crvenog luka, 1 limun, sol, papar, maslinovo ulje

Priprema:
1. U posudi popržite sitno sjeckani luk, podlijajte vodom, dodajte sok cijeđenog limuna te začinite. Pustite da prokuha te dodajte prethodno očišćenog crvenog bodečnjaka i zajedno kuhajte 15-ak minuta.
2. Ribu izvadite, ohladite i očistite od kostiju.
3. U temeljac dodajte povrće za juhu i kuhajte 10 minuta.
4. Očišćenu ribu dodajte u juhu i sve zajedno začinite po želji.