Grašak
0.00kn
Brzo smrznuto povrće.
Sastojci: grašak
Čuvati na temperaturi od -18°C ili nižoj.
Upute za pripremu: zamrznuto povrće stavite bez odmrzavanja u kipuću vodu. Nakon kuhanja u kipućoj vodi, ocijediti i pripremati po želji.
Jednom odmrznuti proizvod ne smije se više zamrzavati!
Pirjani grašak s bakalarom
Sastojci:
400g Frozy graška, 300g Frozy bakalar fileta,100g crvenoga luka, sol, papar, maslinovo ulje
Priprema:
1. Odmrznute filete posolite, uvaljajte u brašno i u tavi pržite na vrućem maslinovom ulju.
2. Pržene filete izvadite iz tave te u njoj popržite sitno sjeckani crveni luk. U tavu dodajte grašak i lagano pirjajte 5-10 minuta.
3. Začinite po želji te poslužite uz filete bakalara.