Zagorski štruklji sa sirom

Zagorski štruklji sa sirom

0.00kn

Frozy Zagorski štruklji trenutno jedini na tržištu nose Zaštićenu oznaku zemljopisnog podrijetla koja garantira da su rađeni po trandicionalnoj recepturi te da koristimo metode koje su generacijama prisutne u Zagorju. Da su Frozy štruklji zaista dostojni nositi naziv Zagorski potvrđuju i visoki plasmani na ocjenjivanju Zagorskih štruklja na Štruklijadi, a posebno i osvojeno 1. mjesto na Štruklijadi 2019. godine, održanoj u Bedekovčini.

Proizvod od ručno vučenog tijesta s nadjevom od svježeg kravljeg sira. Brzo smrznuto.
Sastojci: nadjev od sira 45% (svježi kravlji sir 39 % u konačnom proizvodu, jaja, sol, kiselo vrhnje), pšenično brašno tip 550, voda, suncokretovo ulje, jaja, sol.
Priprema: ukloniti foliju s pakiranja i peći, u aluminijskoj posudici, u prethodno zagrijanoj pećnici na 225°C na 30-35 minuta dok štruklji ne poprime zlatno-žutu boju. Prije pečenja zamrznuti štruklji se mogu premazati maslacem, uljem ili preliti s kiselim vrhnjem ili drugim preljevom po vlastitoj želji i ukusu.
Čuvati na temperaturi od -18°C ili nižoj. Jednom odmrznuti proizvod ne smije se više zamrzavati! Zemlja podrijetla: Hrvatska.

Zapečeni štruklji

Sastojci:
Frozy Zagorski štruklji 540g, kiselo vrhnje

Priprema:
1. Uklonite foliju sa smrznutih štruklja.
2. Štruklje prelijte kiselim vrhnjem.
3. Pecite u priloženoj ambalaži u prethodno zagrijanoj pećnici na 225°C 30-35 minuta.

Kategorija: Product ID: 653