RIBLJI FILETI a la BORDELAISE
0.00kn
Fileti oslića* pripremljeni na bordelaise način. Brzo smrznuto. *Unatoč pažljivoj obradi prilikom proizvodnje, proizvod može sadržavati kosti.
Sastojci: 47% fileti argentinskog oslića, voda, suncokretovo ulje, krušne mrvice (pšenično brašno, sol, kvasac), pripravak sa začinima (začini, modificirani škrob, kuhinjska sol, šećer, sok od limuna u prahu, dekstroza), začinsko bilje. Oslić (Merluccius hubbsi) ulovljen u jugozapadnom Atlantskom oceanu FAO br.41 s povlačnim mrežama (koćama).
Upute za pripremu: zagrijte pećnicu na 225°C. Uklonite foliju s pakiranja. Zamrznuti proizvod u postojećoj aluminijskoj posudici stavite na lim u sredinu pećnice i pecite 40 – 45 minuta do željene boje. Konzumirati samo dobro termički obrađeno. Ne konzumirati sirovo. Jednom odmrznuti proizvod ne smije se više zamrzavati! Čuvati na temperaturi od -18°C ili nižoj. Proizvedeno u Hrvatskoj.