Pangazius – ASC (Riba iz održivog uzgoja)
0.00Kn
Filet pangaziusa. Brzo smrznuto. Glazirano.
Sastojci: filet pangaziusa – fileti slatkovodne ribe (lat. Pangasius hypophthalmus) 90%, voda (glazura) 10%. Može sadržavati tragove glutena.
Čuvati na temperaturi od -18°C ili nižoj. Uzgojeno u Vijetnamu. Zemlja podrijetla: Vijetnam.
Upute za pripremu: Nakon odmrzavanja proizvod je potrebno termički obraditi. Ne konzumirati sirovo. Jednom odmrznuti proizvod ne smije se više zamrzavati!
Što je to ASC? Pročitajte više na sljedećem linku: Više o ASV
Pangazius s povrćem
Sastojci za dvije osobe:
400gr Frozy fileta pangazius, 300g Frozy zelenih mahuna, 4 žlice maslaca, 50 ml bijelog vina, svježi peršin, sol i papar.
Priprema:
1. Pećnicu zagrijte na 200°C
2. Odmrznute filete posolite i popaprite po želji te položite u maslacem premazanu posudu za pečenje. Po filetima narežite komadiće maslaca, prelijte vinom i posipajte sjeckanim peršinom.
3. Pecite 15-ak minuta. Servirajte uz mahune pečene na maslacu, te sve zajedno prelijte umakom od ribljeg pečenja.