Meso jadranske kozice

Meso jadranske kozice

0.00Kn

Sastojci: kozice (Parapenaeus Longirotris) (rakovi) 90%, voda (glazura) 10%, antioksiadns: natrijev sulfit.
Može sadržavati gluten u tragovima. Ulovljeno u moru, ribolovna zona: Jadransko more, povlačnim mrežama. Zemlja podrijetla: Hrvatska.
Čuvati na temperaturi od -18°C ili nižoj.
Nakon odmrzavanja proizvod je potrebno termički obraditi. Ne konzumirati sirovo. Jednom odmrznuti proizvod ne smije se više zamrzavati!

Kozice na buzaru s njokima

Sastojci:
Frozy njoki 500g, Frozy meso jadranske kozice 350g, 1 glavica crvenog luka, 1 češanj češnjaka, 4 jušne žlice maslinovog ulja, 10 komada cherry rajčice, 1 dcl bijelog vina, sol papar, ružmarin, peršin, list sježeg bosiljka

Priprema:
1. Na maslinovom ulju popržite glavicu sitno sjeckanog crvenog luka. Dodajte odmrznuto meso jadranskih kozica te sitno sjeckani češnjak.
2. Prokuhajte 5 minuta uz povremeno miješanje. Dodajte bijelo vino i cherry rajčice prerezane na pola.
3. Začinite solju, paprom, ružmarinom. Začinjeno prokuhajte još 5 minuta te na kraju dodajte list bosiljka. Njoke skuhajte u slanoj vodi i poslužite s buzarom od mesa jadranskih kozica.

Kategorija: Product ID: 977